Autótípus kereső
Keresés autótípus alapján
Alkatrész kereső
Keresés alkatrész alapján

IFHS

 

IFHS logó

 

 

 

 

 

 

Az I.F.H.S 1984 óta gyárt hidropneumatikus felfüggesztésekhez gázgömböket, szabályozószelepeket és hidraulikus akkumulátorokat a Citroen minden modelljéhez a régi ID/DS típusoktól kezdve napjaink C5 és C6 modelljeihez, de néhány Peugeot, Rolls Royce és Bentley modellhez is. 

 

 

 

Garanciális feltételek:

 

Az I.F.H.S. 2 év garanciát vállal a Citroen hidraulika gömbökre. A garancia csak a gyártási és anyaghibára vonatkozik és nem terjed ki a normál használat során keletkező kopásra és a szerelési hibából vagy balesetből adódó meghibásodásokra. Az I.F.H.S a reklamáció elfogadása esetén költségmentesen kicseréli a meghibásodott gázgömböt.  

 

 

 

 

Minőség - Szakértelem - Szolgáltatás:

 

Az I.F.H.S. 1994-ben megkapa az ISO 9001:2000 minősítést. Egy másik fontos nemzetközi minősítést, a TÜV tanusítványt 1996-ban szerezték meg. A csúcsminőségű termékek előállítását szolgáló állandó erőfeszítéseket mindkét független minőségbiztosító hatóság elismeri. 

 

Az I.F.H.S. törekszik a teljes kínálatra, a minimális szállítási időkre és a versenyképes árakra. Rövidesen biztosítani tudják majd Önöknek azokat az előnyöket, amelyekre szükség van a piaci részesedés növeléséhez.

 

 

Hidraulika gömbök

 

Katalógus

 

Az I.F.H.S.  TERMÉKEKET A PARAJDI KFT. FORGALMAZZA.

 

 

 

 

Termékeinket megvásárolhatja webáruházunkban, ahol böngészhet termékcsoportok szerint, vagy indíthat autótípusok alapján is keresést. Szakmai keresőnkben további részletek megadásával pontosíthatja keresését!

 

 

 

 

Hívja kollégáinkat munkaidőben.
Nyitvatartás
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 17:15-ig
Telefon:
+36 1 450 22 90
+36 1 450 22 91
+36 1 450 22 92
Kollégáink munkanapokon Hétfőtől-Péntekig 1 napon belül válaszolnak!

Kérjük adja meg email címét*
Kérjük adja meg a nevét*
Üzenet tartalma*
Ellenőrző kód* CAPTCHA Image
 
[ új kép kérése ]
 
Hívjon minket Írjon nekünk