Autótípus kereső
Keresés autótípus alapján
Alkatrész kereső
Keresés alkatrész alapján

Topran

Hans Pries -Topran logó

 

 

Topran - Hans Pries

 

 

 

 

 

 

A Hans Pries-t az 1954-es megalakulása óta két prioritás jellemzi: az ügyfél-elégedettség és a termék minőség. Minden terméküket, a gázbowdentől kezdve az ablakemelőig, tapasztalt szakértők ellenőrzik alapos minőségellenőrző eljárás keretében. Fejlett minőség igazgatási rendszerük biztosítja a DIN EN ISO 9001:2008 tanúsítvány betartását. 2002-re ez a független családi vállalkozás az alkatrész szektor egyik vezető export nagykereskedőjévé fejlődött. A kb. 10 ezer m2-es raktárbázis több mint 8000 különböző alkatrész tárolását, szállítását biztosítja.

 

 
 

Gyári minőségű, utángyártott alkatrészeket forgalmaz:

Alkatrész webáruház

       

       

         - VW,

 

         - AUDI,

 

         - SEAT,

 

         - SKODA, 

 

         - OPEL, 

 

         - FORD 

 

         - BMW,

 

         - Mercedes típusokhoz. 

 

         - 2008. elején indították el a Citroen – Peugeot, Renault modell vonalat.

 

 

 

A cég története: 

 

 

A Hans Pries-t 1954. 10. 01-én alapították. Eleinte még csak a léghűtéses Volkswagen Beetle-hez árultak alkatrészeket. Az első raktárukat 1977-ben építették Ganderkesee-ben, jelenleg is itt van a cég főhadiszállása. A raktárkapacitás növelése után a termékkínálat bővítése következett. 1997-ben megjelentek az első OPEL alkatrészek, amelyeket 3 év múlva a FORD alkatrészek követtek. 2002-re a független családi vállalkozás vezető export nagykereskedő céggé vált, amely mintegy 100 embert foglalkoztat. A termék kínálat bővítése tovább folytatódott és 2004-ben már a Mercedes és BMW alkatrészek is megjelentek a palettán. Egy év múlva a folyamatos ingatlanfejlesztésnek köszönhetően a cég raktárkapacitása már elérte a 15000 négyzetmétert és ezzel párhuzamosan a program is bővült, ekkor már mintegy 12000 alkatrész szerepelt a kínálatban Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Opel, Ford, Mercedes és BMW típusokhoz. 2008-ban újabb két márka jelent meg a Hans Pries palettáján: a Citroen és a Peugeot. Két év elteltével pedig a Renault és a Dacia. 2012-ben a cég telephelye már 23000 négyzetméteres, hogy elég hely legyen a két év múlva megérkező Hyundai és Kia termékeknek is. A számítógép-vezérelt raktárigazgatási rendszer elősegíti a rendelkezésre álló hely optimális kihasználását és a szállítások gyors teljesítését. 

 

 

Topran autóalkatrész gyár

 
 
 
 

Kínálat:

 

 A nagy választék óriási előnyt szokott jelenteni, amikor a csúcsminőségű alkatrészekről van szó. A Hans Pries több mint 20.000 terméket kínál azonnal raktárról – és a paletta folyamatosan növekszik! 

 

vw golf 4 alkatrészek és más autóalkatrészek -Topran

 

 

 

Ízelítő a kínálatukból:

 

A programban szereplő termékek nagy részét saját védjegy alatt, Topran néven adják el. Ezeket a cikkszámokat speciális kivitelezésű saját csomagolásukkal értékesítik nagyon jó és stabil minőségben. A Topran alkatrészeket a világ minden táján gyártják és a minőségüket a Hans Pries szakképzett munkatársai ellenőrzik. 

 

          - kipufogó rendszer

 

          - karosszéria

 

          - fékrendszer

 

          - elektronika

 

          - szűrők

 

          - pedálok/rudak

 

          - váltó

 

          - hátsó tengely

 

          - üzemanyag ellátó rendszer

 

          - kuplung

 

          - motor

 

          - tömítések

 

          - hűtő rendszer

 

          - első tengely

 

          - szervizalkatrészek

 

          - tartozékok/általános alkatrészek

 

 

   

 
 

Minőség: 

 

 

Mielőtt a cég kiválaszt egy új beszállítót és annak termékeit, mindig ellenőrzi azok minőségét. Amíg véget nem ér ez az aprólékos ellenőrzési folyamat, addig nem kezdik meg az új termékek készletezését. 

Az állandó minőség garantálása érdekében újabb ellenőrzés történik az áru beérkezésekor. Ezt az ellenőrzést részben az autós szakma tapasztalt munkatársai végzik el. A mennyiséget kétszer ellenőrzik: először egy vonalkód szkenner segítségével csomagoláskor, másodszor pedig szállításkor ugyancsak egy szkenner segítségével. Így ki lehet zárni a szállítási hibákat és garantálni lehet az ügyfelek megrendelésének precíz kezelését. Minden egyes alkalmazott hozzájárul a minőségi és pontossági feltételek betöltéséhez, míg a minőség biztosításáért a termék menedzsment felel.

 
 

opel alkatrész és más autóalkatrész webáruház

 

 

 

 

 

A TOPRAN TERMÉKEKET A PARAJDI KFT. FORGALMAZZA. 

 

 

 

 

Termékeinket megvásárolhatja webáruházunkban, ahol böngészhet termékcsoportok szerint, vagy indíthat autótípusok alapján is keresést. Szakmai keresőnkben további részletek megadásával pontosíthatja keresését!

 

 

 

Vissza a főoldalra

 

 

 

Hívja kollégáinkat munkaidőben.
Nyitvatartás
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 17:15-ig
Telefon:
+36 1 450 22 90
+36 1 450 22 91
+36 1 450 22 92
Kollégáink munkanapokon Hétfőtől-Péntekig 1 napon belül válaszolnak!

Kérjük adja meg email címét*
Kérjük adja meg a nevét*
Üzenet tartalma*
Ellenőrző kód* CAPTCHA Image
 
[ új kép kérése ]
 
Hívjon minket Írjon nekünk