Autótípus kereső
Keresés autótípus alapján
Alkatrész kereső
Keresés alkatrész alapján

Zimmermann

       

 

Zimmermann logó

 
 

A Zimmermann védjegy garantálja az Ön biztonságát. 

 
 
 
 
 
                                                                                           
Az Otto Zimmermann több mint 50 éve látja el az autógyárakat és a független szektort fék alkatrészekkel. A Zimmermann féktárcsák már bizonyították megbízhatóságukat és teljesítményüket azokban az autókban, amelyekbe gyárilag ezeket szerelték be. 
1990-ben költöztek Eppingen-ből Sinsheim-be, és azóta szisztematikusan bővítik az irodáikat, a gyáraikat és a raktárukat, melynek mérete most már meghaladja a 17000 négyzetmétert. 
Az utóbbi években az Otto Zimmermann jelentős mértékben növelte gyártó kapacitását. Az alkatrészeket a legújabb technológiának megfelelő gyártósoron készítik, amely megfelel az autóipar minőségi kritériumainak. A számítógépvezérlésű robotgépek és a fúrógépek garantálják a legrövidebb gyártási időt és biztosítják az állandó csúcsminőséget. 
A jelenlegi gyártási programban több, mint 2000 különböző fék- és motoralkatrész szerepel, amelyeket több mint 60 országban forgalmaznak. 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           

 

          

 

 

Az Otto Zimmermann sinsheimi üzemében a hagyományos termékek mellett sportféktárcsákat és „Formula Z” féktárcsákat is gyártanak. 
 
Az Otto Zimmermann raktárkapacitását tovább bővítették állványrendszeres tárolóhelyekkel és egy új, teljesen automatikus raktár területtel. Ezért a forgalmazók már több mint 400.000 alkatrészhez juthatnak hozzá, amely biztosítja a jó szállítási készséget. Az Otto Zimmermann GmbH hosszútávú célja, hogy költséghatékonyan lehessen jelen a világ összes fontos autóalkatrész piacán. Továbbá az Otto Zimmermann GmbH széles választékkal és ésszerű árakkal szeretne megfelelni a piaci igényeknek. 
 
 
 
 
Zimmermann féktárcsák
 
 
 
 
 

 

A ZIMMERMANN  TERMÉKEKET A PARAJDI KFT. FORGALMAZZA.

 

 

 

Termékeinket megvásárolhatja webáruházunkban, ahol böngészhet termékcsoportok szerint, vagy indíthat autótípusok alapján is keresést. Szakmai keresőnkben további részletek megadásával pontosíthatja keresését!

 

 

 

Vissza a főoldalra


                                                                                                                                 Következő oldal>>

 

Hívja kollégáinkat munkaidőben.
Nyitvatartás
Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 17:15-ig
Telefon:
+36 1 450 22 90
+36 1 450 22 91
+36 1 450 22 92
Kollégáink munkanapokon Hétfőtől-Péntekig 1 napon belül válaszolnak!

Kérjük adja meg email címét*
Kérjük adja meg a nevét*
Üzenet tartalma*
Ellenőrző kód* CAPTCHA Image
 
[ új kép kérése ]
 
Hívjon minket Írjon nekünk